Dugnad på driving range
Førstkommende torsdag (18. august) stenger vi rangen kl. 10:00 for å gjennomføre dugnad på driving rangen. Det er det siste tiden forsvunnet utrolig mye baller på utsiden av nettene og disse må hentes inn igjen.

I år har vi kjøpet helt nye rangeballer og mange av disse er nå enten plugget i bakken eller bak nettene. Baller er dyre og det er viktig at vi får plukket inn flest mulig av disse.

Torsdag stenger vi som nevnt rangen kl. 10:00 og vil kjøre dugnad hele dagen. Vi håper at så mange som mulig har mulighet til å hjelpe til. Har du mulighet på dagtid, kommer du da, om ikke, vil vi holde på utover ettermiddagen og kvelden så det er bare å komme. Rangen vil ikke bli åpnet før fredag morgen.

Det vil stort sett være noen som organiserer dugnaden til stedet, men det er uansett bare å ta med seg en av ballbøttene ut i skogen å plukke baller.... ;-) Når det gjelder pluggede baller, er de temmelig lette å få opp hvis man bruker et golfskaft. Disse vil ligge ved utslagsmattene.

Som nevnt håper vi at så mange som mulig stiller på dugnaden. Dette er en liten jobb for mange, men stor for noen få...

drivingrange

Hovedbane - Stengt
Korthullsbane - Stenget