Hva skjer....
Mai har vært en måned fullspekket av aktiviteter på golfklubben og det er fortsatt mer spennende å se frem til. Førstkommende helg kjøres Nordea Pairs og helgen etter er det duket for Pink Cup.

Ønsker du en komplett oversikt over alt som skjer på klubben, finner du dette i vårAktivitetskalendersom ligger i menyen på venstre side (nederst).

Det er selvfølgelig også ulemper med å ha mange arrangementer på golfbanen. Vi vet at mange ikke deltar i turneringer og at noen mener at banen er for ofte "blokkert" for de som ikke spiller turneringer. Vi ønsker selvfølgelig at det skal være et høyt aktivitetsnivå i klubben, men ikke i den grad at det går på for stor bekostning av tilgjengeligheten for de som ønsker å benytte seg av anlegget.

Diskusjonen om hvor mange turneringer som skal arrangeres gjennom sesonger er et emne som verserer hvert år, også i år. Til tider kan det selvfølgelig være vanskelig å finne den rette balansegangen i dette, men vi gjør så godt vi kan.

For de som ikke deltar i turneringer vil vi selvfølgelig anbefale at dere hiver dere med. Turneringer er både veldig gøy og ikke minst treffer du veldig mange hyggelige mennesker. I tillegg har vi også korthullsbanen, dette er også en veldig gøy bane å spille samtidig som det er meget god trening….

Uansett om du synes det er får få eller for mange turneringer, ønsker vi deg en glimrende golf. Banen er i topp stand og utrolig flott nå….

Golfer

Hovedbane - Stengt